Bishiméter vs Trunks by Yella

A bishi rovat folytatódik és még mindig nem a klasszikus értelembe vett androgün szépségek felé vesszük az irányt, azt a bugyrot majd későbbre tartogatom.

804d93740933b884869ee32c48335189.png

Anime/Manga: Dragon Ball Z/GT/Super / Dragon Ball

Megjelenés: 119. rész, 331. fejezet 1992

Életkor: 17 éves Dermesztő legyakása idején, 22 éves az Android Sagaban (a Superben 32).

I.Típus

Future Trunks határozott nem egy érzéketlen tuskó, jégkirálynő, szóval meleg bishi, de nem abból a túltolt, negédes fajtából. A normálisabbak közé tartozik, ami a származása fényében már-már hihetetlen. Kid Trunkson azért ott van az apja nevelésének a „jótékony” hatása is, de ő is inkább a skála temperamentumosabb végére sorolnám.

II.Belső kör

Külső: Trunks a DBZ világában a leghelyesebb karakter. Ez fegyvertény. Szóval a 4 pont, de ez inkább a szép pofijának szól, mint a kigyúrt testének.

1_trunks_2.png

Rajongók az animén belül: Ahogy említettem, a leghelyesebb szereplő az egész DB univerzumban, ennek ellenére kevés rajongóval büszkélkedhet a sorozatban. Ez nem az ő hibája, hiszen a gyengébbik (?) nem csak mutatóban képviselteti magát a Z-ben és a másik kapuból meg nem lőnek rá, hiszen nem egy yaoi showról beszélünk. A Dermesztő éra végén a felhozatal kb.: Chichiből (Goku felesége ), Lunchból (akit Toriyama nemes egyszerűséggel elfelejtett), Maiből (aki szintén parkoló pályára volt téve ebben az időben), illetve Bulmából, azaz az anyjából állt. Ő volt az egyetlen, akivel úgy ténylegesen is találkozott, és aki ennek örömére rá is mozdult úgy rendesen a fiára, + 1 pont. A GT-ben nagyon-nagyon halványan alakulgat valami közte és Pan között, de ennél nyilvánvalóbb a l’amour a Superben Maijel. Szóval nincs szerencséje a nőkkel, illetve a klub alapítással. Választhat az anyja, a zsenge hugi pótlék, illetve a visszafiatalított MILF (Mai eredetileg 73 éves, testileg 29-32 a Super Future változatában) között. Legyen 2 pont.

hD56B2123

Charm: Trunks nem egy karizmatikus, a képernyő elé szögező jelenség, szóval erre a kategóriára pont nem jár.

Mindent összevetve 7 pontot szedett össze, ami éppen hogy bejuttatta a „nagyfiúk” közé.

III.Purgatórium:

Fanklub a valóságban: Nos, amit az isten elvett tőle a sorozatában, itt tízszeresen visszakapta. 92 óta töretlen népszerűségnek örvend főleg a női rajongók körében, akik nem restelltek számtalan fanartot és fanficet készíteni róla. A fiúk körében sem elhanyagolható a fantábora. A dolgok jelenlegi állása szerint Goku és Vegita után az ő helye tűnik a leginkább biztosítottnak a DB-n belül. Sokkal kevésbé van elhanyagolva, mint Gohan, még a Kid változata is fontosabb szerepet kapott a Superben (bár ez ugye nem volt egy nagy mutatvány XD). 5 pont. A shippelés is megy vele rendesen, ő a jolly joker a Son család fiatalabb tagjainak. A Future változatot Gohannal, a kölyökformát pedig Gotennel szeretik összeboronálni, meg ugye ott van Pan is a GT-s alternek. + 1 pont.

PoorTrunks

IV. Külső kör avagy a bishiizmustól független értékek

Jellem: Future Trunks karakterében volt potenciál, a hozzá fűződő special az egyik legjobb dolog a DBZ-ben. Van motivációja, józan esze, érdekes a háttértörténete és nem utolsó sorban Vegita az apja, ami a Z egyik legmeglepőbb húzása. Mármint Vegita és Bulma… Telitalálat ez a páros, mégis váratlan fordulat is egyben. A szüleihez (főleg az apjához) fűződő viszonya több mint érdekfeszítő, ahogy az is, mennyire elkeseredetten próbálja megmenteni a jövőt. Az se biztos, hogy harcos alkat, inkább a „meg kell tenni” motiválja. Ő pontosan tudja, hogy mit veszíthet a világ, ha elbuknak. Ő az egyetlen, aki valódi hősként viselkedik a Cell Segában. Elvégre Vegita büszkesége miatt jön létre a rovarember tökéletes formája, addig a torna idején Goku harcmániája és fia félreismerése sodorja nagyobb slamasztikába a Földet. Gohan sem jobb, mivel nehezen szánja rá magát a „meg kell tennire” és ugye, az arroganciája és a szadizmusa miatt hal meg az apja, mert játszott még egy kicsit az „egérrel”. Jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Cell, meg Trunks miatta jön létre, de ez nem a jellemhibáján vagy a szándékán múlt, mint a többiek esetében. Ami miatt mégis kénytelen vagyok pontokat levonni tőle, hogy a Cell Sega végére látványosan beállította Toriyama szájtátizni Krillinék mellé, illetve nem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket (pl.: Gohannal való kapcsolata lehetett volna mélyebb, a Vegitával való konfliktusából is jöhetett volna még).

dc87cf7b39647c859553b1abd651d7c4.png

Kid Trunks az előzőnél egyszerűbb lélek (elvégre 7 éves, milyen legyen?). Talán az ember x csillagharcos hibridek közül belé szorult a legtöbb kurázsi, elvégre tehetséges a harcművészetekben, szereti is azt és nem egy betoji nyúlbéla, mint Gohan az ő korába. Vagány kis fickó, aki nem riad vissza a csínytevésektől sem. Gotennel való barátsága különösen szórakoztató, amit nem értek, hogy miért spóroltak ki a GT-ből, illetve a Superből.

Összesítve 3, 5 pont.

Husbando material: Future Trunks, mint említettem, meglepően normális, nem csak DB mércével nézve. Van felelősség tudata, esze és nem utolsó sorban azért képes megvédeni az ember lányát az univerzumban rá leselkedő veszélyek 99,99999999%-tól, ami szintén nem egy elhanyagolható szempont. Szóval ő egy 5 pontos bishi, nem kérdéses. A kölyök meg kölyök vagyis 3 pontos. Átlagolva 4 pontot kap.

future-trunks-all-forms-mematic-net-to-any-future-trunks-17974872

V. Részemről

Trunks és én úgy jól elvoltunk/vagyunk egymás mellett. Tényleg. Abszolút értem, mit eszik rajta a nép, de valahogy nálam nem talált be soha. Bár a kölyök változatát valamivel jobban bírom, de akkor is ez csak 2 pont.

Trunks.Briefs.full.1321466.jpg

Összesítve 22,5 pontot gyűjtött össze, ami azt jelenti, hogy nagyobb bishi, mint Goblin Slayer. Bármit is jelentsen ez az utolsó mondat.

 

 

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Anime, Bishiméter, Dragon Ball, Egyéb, Yella | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás