Így készült: Színes olasz falu by Aedan

Amalfinak indult, de aztán más sült ki belőle…

IMG_5169

Az oka roppant egyszerű: amikor kerestem referencia képnek valót, akkor a google-ba csak színes olasz falvacska keresőszavakat írtam be, mert nem jutott eszembe a falu neve. A google által feldobott első lehetséges változatnál maradtam, és kezdtem el dolgozni a képen.

Color1

Utólag derült ki, hogy nem Amalfi-t, hanem Riomaggiore-t kezdtem el festeni. Sebaj, az is tenger mellett van, meg ugyanúgy szép színes.

IMG_5054

Egy titánfehérrel lefestett vaslemezen kezdtem el dolgozni, melyre a vázlatot nagyjából vittem fel. Nem volt célom realisztikus rajz létrehozása, inkább a színekre fektettem a nagyobb hangsúlyt.

IMG_5055

Gombfestéket használtam, vízfesték hatást szerettem volna elérni, illetve könnyebb részletesebb képeknél irányítani, mint a sima iszapzománcot.

IMG_5059

A körvonalakat, ablakokat, majd az eget utána kezdtem el rá festeni. Túlzottan nem merültem bele a nagyon apró részletekbe, még a gombfestékkel sem volt könnyű megcsinálni a képet. Egyszer égettem, gondolkodtam is azon, hogy több réteget is ráviszek, de így elsőre is egész kellemesre sikeredtek a színek, emiatt nem nyúltam hozzá. Magát a képet ajándéknak szántam az egyik jó kolegám számára.

 

 

 

Reklámok

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Aedan, Így készült..., Munkáink
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s