Nászajándék by Yella

Az elmúlt pár hétben szó szerint művészi szabadságon voltam, avagy meg volt az éves zománc szeánszunk is.  Íme, az első kép, ami elkészült.

paravan

Ihletforrás: az egyik legjobb barátnőm idén nyáron ment férjhez és szerettem volna neki valami nagyon szépet és különlegeset készíteni az esküvőjére. A kecskeméti FLORALAND-ben találtam rá erre a paravánszerű keretre. Ilyet még nem láttam és annyira megtetszett, hogy nem haboztam, gyorsan meg is vettem. A koncepciómat így erre a keretre építettem fel.

Felhasznált fém, alapozó, technika, festék, dátum: 6-os vörös réz, 1032-es alapozó, sodronyzománc, kristályok, készült 2017 nyár.

Mondanivaló: a rózsaszín, bal oldali tulipán a barátnőmet hivatott jelképezni (igyekeztem a kedvenc színeit összeválogatni, csak remélni merem, hogy sikerült), míg a jobb oldali, kék a férjére utal. Mindkettő képre nevük kezdőbetűjét is rárekeszeltem.  A középső, fehér tulipán a kapcsolatukat, a házasságkötésüket hivatott jelképezni. A két szélső tulipán szára egyszerű, míg a középsőé kettős. Ezzel is igyekeztem utalni az összetartozásukra, arra, hogy kettőből egy lett. Végezetül ott van a két kis tulipán is a középsőn vagyis remélem kapcsolatuk még tovább fejlődik majd és gyerekeik is lesznek. Ezúton kívánok neki újfent sok boldogságot és azt, hogy teljesüljenek az álmaik!

moni

sindre

fokep.jpg

 

Reklámok

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Így készült..., Tűzzománc, Yella
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés: 2017-es lajosmizsei tűzzománctábor by Aedan | Kultúr Káosz

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s