III. Evil by Yella

Visszatértem én is a nyári szünetről. A dobogó harmadik fokán pedig nem más áll, mint…

III. Nova professzor

Manga: Battle Angel Alita

Faj: ember, viszont a Tipharesről, az égi városból származik.

Neme: férfi.

Életkor: ismeretlen.

Motiváció: szeret kísérletezni, természetesen embereken. A karmát kutatja és a számára szimpatikus személyekhez, álmaikhoz megfelelő testet épít. Valószínűleg a végső célja a saját karmájának a befolyásolása, egyszersmind késleltetni agyi leépülését. Végső soron a lélek és az emberi lét foglalkoztatja.

Őrület: 10/10 Nova professzor igazi lowecrafti tudós, de nem az öngyilkos fajtából. Igen, töredelmesen bevallom kattant a doki, de a titok, amit tud a Tipharesről, illetve saját magáról több mint elég indok rá, hogy elgurítsa a gyógyszereit. Viszont hiába hibbant, teljesen becsavarodni, csak az utolsó fejezetben sikerült neki és, akkor is folytatja kutatásait.

Ütőerő: 10/3 Nem az izmos felsőtest a sexepilje az már a kép alapján leszűrhető volt, de elég fitt ahhoz, hogy minden helyzetből meglógjon.

Intelligencia: 10/9: Nova okos, igazi lángelme és különösen igaz rá, hogy a zsenialitást csak egy hajszál választja el az őrülettől.

Vitalitás: 10/8 „Ez alapszabály kicsiké, alapszabály. Mindig készíts biztonságos másolatot a létfontosságú szerveidről! Nézd már… agyvelő!” Igen az őrült prof tartja is magát ehhez az általa lefektetett igazsághoz és köszöni szépen ő lefejezetten a hasán keresztül is képes kacagni.

Parafaktor: 10/9 A világ legvisszataszítóbb alaksorával büszkélkedhet, nem vitás. Ő nem csak a testet csonkítja meg, hanem a szelemet is képes elemészteni az álmokon keresztül. Nova bestiális, ördögi tudós, akit ráadásul senkinek sem sikerült legyőznie, hiába vetett be ellene mindent a fia, Alita vagy a tipharesi vének. Ráadásul van egy sajátos stílusa, kicsit olyan, mint Joker a Batmanből. Soha nem lehet nála tudni, mire készül legközelebb.

Viszont a véres maszk mögött néha (nagyon néha) felsejlik egy kevésbé szívtelen személy is. Nevezetesen, amikor másodszorra próbálta Alita küzdőszellemét megtörni, akkor maga is belebonyolódott érzelmileg az álomba és kimondja „Tartson hát ez a pillanat… örökké!”. Ráadásul bármennyire is hasznavehetetlennek tartja a fiát azért nem kezdett rokongyilkosságba (kísérletezni azért szeretett rajta).

Ennek ellenére tartom, hogy lehet, hogy valóban az események hatására torzult el a jelleme, de mindenképpen egy kártékony teremtmény, akinek nem parancsol sem ember, sem Isten.

Varázserő: 10/1 Tudós, nem kell neki csillámpóni, ha ártani akar valakinek.

Legemlékezetesebb pillanata: amikor megmutatja a tipharesiek titkát.

Gyenge pont: a tulajdon karmája (értsd az őrülete).

Miért vinném magammal:

  • Tudós.
  • Ért a nanorobotokhoz és cyborg technológiához.
  • A biológiához sem hülye.
  • Nincsenek gátlásai.

Amiért nem:

  • Gusztustalan, amit művel.
  • Kiszámíthatatlan.

Pozíció: tudományos részleg, biofegyver és cyborg szekció. Jó sok zselével fogom etetni

Reklámok

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Anime, Egyéb, Manga, Yella | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s