Evil VI. a listáról by Yella

A soron következő evil nem más, mint az a medve, aki tönkretette a gyerekkoromat.

VI. Akakabuto

Faj: medve. Ezen a gyűjtőfogalmon belül nem tisztázott. A földrajzi elterjedést tekintve ázsiai fekete lehet, ami 120-170 cm magas és 150-200 kg-ot nyom. A méretei alapján inkább grizzly (3 m, ha felágaskodik és 400 kg).

Neme: hím medve.

Anime: Ginga Nagareboshi Gin

Életkor: 12 év körül.

Motiváció: bosszú.

Őrület: 10/8 Fábián (Gohei) egy végzetes napon kilőtte az egyik szemét. Közben az idegrendszere is sérült ezért nem tud téli álmot aludni és a vérszomja is hatványozottan megemelkedett az eset után.

Ütőerő: 10/7 Nos Imperial olyan, mint a munkás ököl, oda csap, ahova köl. Végül is vörösbe öltözött. Egy dolog biztos, akit kezelésbe vesz, annak nem kell aggódni a devizahitel miatt többet. Azért a három pont levonás, mert van, akit hiába ölelt keblére, megúszta élve a „szeretet” nyilvánítását ( pl.: Riki, Fábián, Béni).

Intelligencia: 10/8 Az őrülete ellenére okosabb, mint a sokévi átlag és ravasz is. Hiszen lesből támad, hadsereget gyűjt, hasonmásokat használ és tisztában van a mordályok hatótávolságával is. A pontos célja ismeretlen, de valószínűsíthető, hogy nem a kutyák ellen toborozta a többi medvét.

Vitalitás: 10/9 Elég jól bírja a strapát. A koponya sérülések külön jót tesznek a motivációjának. Egy kis lövöldözés meg sem árt neki és még dekapitulált állapotban is képes fenyegetően fellépni. Le a kalappal!

Parafaktot: 10/8,5 Van benne valami démonikus, elemi erejű. A testmérete is folyton változik a történet során, mintha egyre nagyobb és nagyobb lenne… Igazi megtestesült ősgonosz, a szó legjobb értelmében.

Varázserő: 10/2 Az életereje és a sárgán izzó szemeire megy az 1-1 pont. Ja egyébként a kutyák ekkorra már kikaparták az üregből a golyókat.

Legemlékezetesebb pillanata: a harca Rikivel az első részben.

Gyengepont: a feje.

Miért vinném magammal:

  • Jó szervezőkészsége.
  • Csapatmunka és tekintélyelvűség.
  • Olyanokra is rá tudja venni a ember… medvéket, ami a természetük ellen való (nem alszanak téli álmot, emberre támadás).
  • Intelligens, ravasz.
  • Önmagában is nagyon erős, szívós. Az őrülete növeli a hatékonyságát Marikkal ellentétben.

Amiért nem:

  • Gyűlöli és aprítja az embereket.

Pozíció: szárazföldi védelmi haderő. Ember nem lakta erdők védelme.

Reklámok

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Anime, Egyéb, Yella | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.