The End of Us by Aedan

Végtelen utazás… Honnan jöttünk? Hova tartunk? Kik szegődnek mellénk útitársul? Ehhez hasonló kérdéseknek a megválaszolása végső soron nem fontos, mert a lényeges az, hogy az utazás során szerzett élményeket minden pillanatban teljes mértékben átéljük, legyen az vidám, szomorú, vagy éppen a magány érzete…

endOfUs_screen.png

Egy újabb gyöngyszemet sikerült kihalásznom az internet zavaros pocsolyájából, melynek címe a The End of Us (nem összekeverni a The Last of Us-al, semmi közük egymáshoz!). A játék lényege egyszerű: egy meteorként kell a végtelen űrben száguldani. Egy idő után viszont egy másik meteor is csatlakozik hozzánk, amivel/akivel való interakció -és az egymással való összeütközések- teszi ki a játék legnagyobb részét.

endofus_2

Megvalósítás terén remekül muzsikál a játék. Grafikai szempontból személy szerint nekem a csillagködök megvalósítása tetszett, a többi része is elfogadható – a legvégső bolygót egy kicsit jobban kidolgozhatták volna, de ez sem vészes-. A zeneválasztás viszont kiváló, dallamos, helyzethez illő zene szól, miközben a másik meteorral végezzük a különböző mutatványokat.

maxresdefault

endofus

Összességében nekem kifejezetten tetszett a játék, vele sikerült a készítőknek elérni azt a céljukat –nálam legalábbis mindenképpen-, hogy nulla narratívával és felvezetéssel több érzelmet is kiváltson a játék a játékosból. Mindenkinek ajánlom a végigjátszását, 2-3 perc alatt simán végigvihető a The End of Us.

end of us 1.jpg

Reklámok

Kultúr Káosz névjegye

Ha érdekel téged a rajz, képzőművészet, filmek, animék, videójátékok és sok más random dolog, akkor jó helyen jársz, mert mi itt ezekkel foglalkozunk.
Kategória: Aedan, Ajánló, Kritika, Videojáték
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s